Kamers & Tarieven

U bent van harte welkom in Villa Cartoceto!

Onze Kamers

Mare

Geïnspireerd door de nabijheid van de Adriatische Zee, weerspiegelt deze kamer de lichtheid en luchtigheid van de Zee met zijn zachte en frisse kleuren. Een badkamer met een genereus douche, toilet en wastafel staat tot uw beschikking. Het bed is boxspring met 180×200 cm, losse matrassen (30 cm hoog) met zachte topper en licht en luchtig beddengoed. Het uitzicht vanuit het raam op de velden met de olijfbomen en de rust garanderen een rustige nachtrust en een ontspannen ontwaken in de ochtend.

 Sole

Deze kamer reflecteert op elk moment van de dag de kleuren van de zon. Van geel tot wit, van licht okergeel tot licht limoenrood. De badkamer is groot met een bidet en toilet, douche en wastafel. De badkamer krijgt daglicht door twee ramen. De bedden zijn 180 x 200 cm en hebben losse matrassen (30 cm hoog) met een zachte topper en luchtig beddengoed. Deze kamer kijkt uit op de Via Umberto I, die u naar de Piazza brengt.

Oliva

Een kamer genoemd naar de groenblijvende bomen waar Cartoceto beroemd om is. De kleuren weerspiegelen de natuur en alle facetten van het groen om je heen. Deze kamer, ingericht met antiek meubilair uit de 19e eeuw, was in de oudheid de kamer van de burgemeester van het dorp. De kamer OLIVA met uitzicht op de tuin en de olijftuinen heeft een grote externe badkamer met ligbad, douche, bidet, toilet en wastafel voor exclusief gebruik, op slechts 5 meter van de kamer.

Terra

De voormalige kamer van de plaatselijke pastoor (vlak naast die van de burgemeester…) nodigt met zijn warme en zachte kleuren uit tot een ontspannen nachtrust en een frisse ontwaken in de ochtend. Resten van oude muurschilderingen zijn ontdekt tijdens de renovatiewerken en bewaard voor onze tijd en de toekomst. Het bed is boxspring met 180×200 cm, losse matrassen (30 cm hoog) met zachte topper en licht en luchtig beddengoed. Een ensuite badkamer met douche, bidet, toilet, wastafel maakt het welzijn compleet.

Reserveer je kamer

Houd rekening met onze Algemene voorwaarden .

Kamerprijzen per kamer per nacht,
inclusief ontbijt:

  • Tweepersoonskamer met en-suite badkamer: € 116,–
  • Tweepersoonskamer met externe badkamer: € 100,–

Alle tarieven zijn te begrijpen bij dubbele bezetting. Geen extra bedden in de kamer beschikbaar!

  • Tweepersoonskamer met en-suite badkamer voor alleengebruik: € 80,–
  • Tweepersoonskamer met externe voor alleengebruik: € 65,–

Kinderen vanaf 12 jaar betalen het volle tarief.
Houd er rekening mee dat Villa Cartoceto niet geschikt is voor kinderen onder de 12 jaar.

We bieden vier gezellige tweepersoonskamers, drie met ensuite badkamers en één buiten de kamer… op slechts een steenworp afstand van uw kamer, maar voor privé gebruik.

De boxspringbedden zijn 180x200m groot met gedeelde matrassen van 30 cm hoog, hygiënische hoezen, donzige toppers en bedekt met dekbedden in het “koudere” seizoen. (In de zomer met licht katoenen beddengoed.)

In de badkamer zorgen een grote douche, bidet, toilet en originele tegels voor een goed begin van een geweldige dag in Cartoceto en omgeving. Zachte handdoeken en badjassen staan tot uw beschikking.

VILLA CARTOCETO
Via Umberto I., 11 . 61030 Cartoceto (PU) Marche . Italy
E-mail . Telefoon: +39 327 1029041
BTW-nummer: IT02727480416 . Privacy Policy